wildlife

Ongetwijfeld hoog op ieders wish list: het spotten van een beer is magisch en bloedstollend tegelijk. Nergens ter wereld heb je zo'n grote concentratie van beren!

Wildlife35
Wildlife31
Wildlife34

Je staat oog in oog met één van de machtigste roofdieren ter wereld. Bij een begeleide berenexcursie word je professioneel begeleid en op een veilige manier zo dicht mogelijk bij de dieren gebracht, in hun natuurlijke habitat, in de wilde natuur mét respect voor de dieren.

Wildlife21
Wildlife22

Met 10690 kilometer kustlijn troeft de 49th State alle andere Amerikaanse Staten af. Bovendien zijn Alaska’s wateren het ideale zomerverblijf voor bultrugwalvissen, blauwe vinvissen, beluga’s en orka’s. Hoewel het mogelijk is voor cruise reizigers om vanop het schip walvissen te spotten, gaan je kansen een heel stuk hoger liggen wanneer je op een kleinere boot inscheept. De kapitein vaart tot zo dicht mogelijk bij de dieren voor de optimale fotokiekjes, met respect voor hun vrijheid en blijheid. Onderweg geeft hij je allerlei weetjes mee over hun levensstijl en habitat en zorgen zeeotters, papegaaiduikers, aalschovers en zeeleeuwen voor extra amusement.

De Kenai fjorden bij Seward of de Prince William Sound bij Valdez zijn bij uitstek toplocaties voor een gletsjer en wildlife boottocht met kans op whale watching. Hou je fotocamera dicht bij de hand wanneer de staart van deze gigantische zoogdieren boven het wateroppervlak uit waaiert!

Wildlife36
Wildlife37
Wildlife32

Exploreer de overige thema’s van Wild Alaska