Reisverzekeringen

Onze reisverzekeringen


Een volledige reisverzekering

In samenwerking met onze partnermakelaar bieden wij een uitgebreide en kwalitatieve reisverzekering aan die verschillende aspecten van uw reis en ook uw reisgezellen kan waarborgen.

Naar gelang uw behoeftes en situatie kan er tussen verschillende opties gekozen worden waarbij de verzekerde bedragen per waarborg variëren. De waarborgen blijven bij elke formule steeds gelijk. De basiswaarborgen kunnen uitgesplitst worden in een aantal aspecten gaande van annulering tot ongevallen tot bijstand.

Stuur ons gerust een mailtje voor een concreet verzekeringsvoorstel op maat


Waarborg persoonlijke ongevallen

Als u op vakantie in het buitenland een ongeval voor hebt dan bent u, mits een vrijstelling van €125, verzekerd voor de medische kosten en/of hospitalisatiekosten die ermee gepaard kunnen gaan.

Als het zou gaan om een zwaar ongeval met blijvende invaliditeit of in het ergste geval met overlijden, dan voorziet deze waarborg een vergoeding naar gelang de graad van invaliditeit tussen €125.000 en €250.000.

Indien noodzakelijk, is er eveneens tussenkomst voor psychologische bijstand na ongeval tot €6.250.


Annulatieverzekering

Naar gelang de gekozen formule voorziet de polis in een waarborg annulering voor een bedrag per reis en per verzekerde tussen €2.500 en €7.500. Wanneer u de reis vroegtijdig zou moeten onderbreken door een gedekt schadegeval, is dit ook onder deze waarborg mee verzekerd.


Bijstandspakket

U geniet een aantal prestaties van de verzekeraar om u tijdens de vakantie van bijstand te voorzien. U kunt beroep doen op de maatschappij voor onder meer vervoer naar een ziekenhuis, medische repatriëring, opsturen van medicatie, tussen­komst voor bijkomende verblijfskosten en indien mogelijk rechtstreekse betaling van ziekenhuis­facturen. Ook het bezoek aan een gehospitaliseerd persoon is steeds verzekerd. Voor advies of doorverwijzing naar bepaalde lokale diensten kunt u eveneens de verzekeraar contac­teren. Het opsporen en redden van mensen is tot €15.000 gewaarborgd. Kaping, ontvoering en onrechtmatige hechtenis is op zich dan weer verzekerd voor respectievelijk €1.000 tot €3.000. Uw bagage wordt mee verzekerd als deze verloren gaat of gestolen wordt. Het verzekerd bedrag is tussen de €2.500 en €7.500 per persoon en per schadegeval. Zelfs bij vertraging van uw bagage van minstens 4 uur, heeft u recht op €25 per uur (tot €600) om ter plaatse noodzakelijke spullen aan te kopen.


Voornaamste uitsluitingen

Enkele gevaarlijke sporten zijn uitgesloten. Denk hierbij aan skischansspringen, bungeejumping, of speleologie.

Alle reizen die worden ondernomen tegen elk medische advies van een geneesheer zijn niet gewaarborgd.

Dit is een limitatieve lijst. Alle informatie rond uitsluitingen en beperkingen kan u in de algemene voorwaarden terugvinden die u op vraag bij onze partner kunt bekomen.


Premie

Bovenstaande informatie kadert in een jaarlijks contract reisbijstand, die stilzwijgend verlengd wordt tenzij een van de partijen minstens 3 maanden voor de vervaldag opzegt, waarvan de jaarlijkse premie per koppel/gezin varieert tussen €245 en €420. Deze premies zijn afhankelijk van de gekozen formule alsook van het aantal verzekerde personen.


Annulatieverzekering op maat

U kunt er ook voor kiezen om een waarborg annulering op maat af te sluiten of zelfs cumulatief ter aanvulling te onderschrijven wanneer de verzekerde bedragen binnen de basis reisverzekering niet voldoende zouden zijn.

Heel vaak wordt hierbij een verzekerd bedrag per schijf voorzien, gaande van €1.500, €3.000, €4.500 tot maximaal €10.000.

De premie van deze aanvullende annuleringsverzekering op maat varieert tussen €65 en €475.

Mocht alsnog blijken dat deze aanvulling onvoldoende is, dan wordt een offerte op maat opgevraagd bij diverse verzekeraars.


Eigen verzekering?

Indien u een eigen verzekering heeft, bent u zelf verplicht te verifiëren of deze de inhoud van de reis dekt. De gratis assistance aangeboden door de mutualiteiten is niet voldoende.


Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie omtrent de formule die het beste aansluit bij je wensen. Stuur een e-mail naar info@wildalaska.be of bel ons op +32 9 328 50 71.

Alaska 06