CRUISE Groepsreis Alaska & Canada - Expeditie cruise MS Roald Amundsen 2022 - VOLZET

Vaste afreis: 30.05.2022 - 16.06.2022

NUTTIG OM WETEN

MS Roald Amundsen, genoemd naar de eerste man die de Zuidpool bereikte, vormt een comfortabel basiskamp op zee. Het prachtige landschap wordt weerspiegeld in een rijk en stijlvol interieur. Scandinavische materialen, zoals graniet, eik, berk en wol, worden gebruikt om mooie, comfortabele kajuiten en gemeenschappelijke ruimtes te creëren. Een fitnessruimte, 2 hottubs naast het zwembad op het buitendek, een panoramische sauna en fitnessruimte zorgen voor voldoende recreatiemogelijkheden. Ook gastronomisch wordt er voor topkwaliteit gezorgd in verschillende eetgelegenheden. MS Roald Amundsen is samen met MS Fridjof Nansen het eerste expeditieschip dat op elektrische hybridetechnologie zal varen. Dit vermindert het brandstofverbruik met ongeveer 20 procent en stelt het schip in staat om gedurende maximaal 30 minuten op 100% elektrisch vermogen te varen, waardoor u de wonderen van Alaska & de Inside Passage in nagenoeg totale stilte kunt ervaren.

Meer info over dit unieke schip kan je hier nalezen (website van zustermerk Explore)

Bij onze groepsreizen wordt u steeds begeleid door een van onze eigen Nederlandstalige reisbegeleiders. Ook alle vluchten, transfers en eventuele extra hotelnachten worden voorzien voor de groep samen. U heeft dus tijdens de reis steeds iemand in de buurt om op terug te vallen, moest dat nodig zijn. Daarnaast is de reisbegeleider uw vast aanspreekpunt aan boord van het expeditieschip.

We organiseren telkens een korte vergadering voor de reis zodat de groep al even kan kennismaken met elkaar en met de reisbegeleider. Er wordt ook tijd gemaakt voor wat laatste praktische zaken.

Explore is als internationaal vertegenwoordiger voor Hurtigruten dé specialist binnen het Nordic huis om jouw unieke zeereis te verzorgen. Met hun jarenlange ervaring op deze uitzonderlijke bestemmingen zijn ze je ideale begeleider.

Meer info: https://explore.be/over-explor...

Een reisbijstand-en/of annulatie verzekering is niet standaard inbegrepen. Dit omdat sommige mensen al over een verzekering beschikken via hun zorgverzekering, kredietkaart of eigen verzekeraar. Het is niet verplicht om over een verzekering te beschikken. Dit is volledig je eigen keuze. Geef gerust een seintje als je hier verdere vragen bij hebt of graag een verzekeringsvoorstel ontvangt voor deze reis. Je vindt het overzicht aan verzekeringen af te sluiten via Wild Alaska hier.