DENALI

WILDLIFE Denali Wildlife Shuttlebus Tour

Shuttlebus
WILDLIFE

Denali Wildlife Shuttlebus Tour

  • dieren spotten in hun natuurlijke habitat
  • zicht op Mount Denali, hoogste top van Noord-Amerika
  • toegankelijke en comfortabele safari

Prijs per persoon: € 60

Duur: 8 uur

Vertrekpunt: Denali

Op de shuttlebus tot het Eielson Visitor Centre krijg je de verscheidenheid aan landschappen in het Denali National Park te zien. Onderweg spot je elanden, bergschapen, kariboes of zelfs een grizzly beer, lynx of wolf. Met wat geluk torent de top van de majestueuze Mount Denali boven het landschap uit.

De shuttlebussen zijn het eenvoudigste transportmiddel om het Denali National Park te verkennen. Al hoewel dit geen gegidste tour is, zijn de meeste chauffeurs zo enthousiast over ‘hun’ park dat je tijdens de rit heel wat info en weetjes meekrijgt. Heb je dichtbij de bus of in de verte een dier gespot? Je buschauffeur gaat onmiddellijk stoppen en je het beste zicht en optimale fotomoment gunnen. Je maakt de rit naar het Eielson Visitor Centre met een specifieke bus, maar wie langer in het park wil blijven om te wandelen kan terugkeren met eender welke bus.

Het is mogelijk om de shuttlebus tour te verlengen, en mee te gaan tot Wonder Lake. Deze tour duurt 11u met een totaalprijs van € 75 per persoon.

Wil je nog meer van het park zien, dan kan je de rit tot mijndorp Kantishna volgen. Deze tour duurt 13 u met een totaalprijs van € 90 per persoon.