BLOG

Je reis afsluiten in Vancouver

Citytrippen in Canada

geschreven op 8 Maart 2023

Reis je per cruise naar Alaska, dan gaat je reis in de meeste gevallen beginnen in Vancouver. Dat geeft de mogelijkheid om een korte citytrip aan de start van je cruise te koppelen. Maar ook als je enkel het vasteland van Alaska verkent, kan je een combo met Vancouver overwegen. In dat geval zorgen we voor vluchten via Vancouver op de heen- en terugreis.

Waarom Vancouver, horen we je denken. Eén van de meest leefbare steden ter wereld, één van de meest kosmopolitische steden ter wereld ook. Een stad aan zee en berg. Een echte wereldstad, maar met de weidse, ruige natuur letterlijk om de hoek. Het zijn allemaal zaken die Vancouver erg aantrekkelijk maken.

Vancouver Air
Stanley Park Vancouver
Vancouver Stanley Park 2

Enkele troeven van de stad zijn het historische Gastown, de charmante zeekade bij Canada Place, het immense Stanley Park (prima geschikt voor een fietstocht) en de gezellige drukke Granville Island Market.

Wil je de stad vanop een hoogte bekijken, nemen we je mee op de Vancouver Lookout. Liever vanuit de lucht: vanuit de seaplane-haven zijn er tal van sightseeings met watervliegtuig mogelijk. Waterratten kunnen richting Kitsilano Beach en vervolgens met de watertaxi terug naar Downtown.

En tot slot is ook de regio rond Vancouver interessant: Lynn Canyon en de hangbruggen van Capilano Suspension Bridge of de Straat van Georgia in voor een walvissafari. Je merkt het, Vancouver daagt je constant uit ...

Capilano Bridge
Gastown Vancouver
Vancouver 2
Vancouver Stanley Park

Zin gekregen in een extra hoofdstuk Vancouver? Of wil je nog meer van West-Canada zien, buiten Vancouver?
Ook dan kan je bij ons terecht, we maken je graag een gepast voorstel bij je Alaska-offerte.
Neem alvast een kijkje bij de collega's van Canada Travel Designers.

geschreven door sam

Sam Profiel Voor Web