Vliegen naar Alaska

VLIEG MET ICELANDAIR VANUIT BRUSSEL EN AMSTERDAM

Vliegen is vlot mogelijk met onze voornaamste partner Icelandair met een overstap in IJsland. De aansluiting gaat hier erg vlot, met gewoonlijk 2 uur tussen de twee vluchten. 

Vliegen naar Alaska is een behoorlijke afstand maar dankzij de vlotte verbindingen via onze nauwe partner valt dit heel goed mee (10 – 12u vliegen). Het is niet de meest aangevlogen bestemming, je kan Alaska dan ook niet bereiken met rechtstreekse vluchten vanuit Brussel of Amsterdam. Er is steeds een overstap nodig bij vluchten richting The Last Frontier.

Met Icelandair bereik je Alaska steeds via een korte stop in Keflavik (IJsland). De aansluiting gaat hier erg vlot, met gewoonlijk 2 uur tussen de twee vluchten. Voldoende om je rustig van de ene gate naar de andere te begeven, en de douane te passeren. In sommige gevallen is een tweede overstap in Seattle aangewezen. Icelandair beschikt over een zeer moderne vloot en tijdens je vlucht kan je genieten van het aanbod films, muziek en series op je persoonlijke entertainment-systeem. 

Bagage wordt steeds automatisch doorgevlogen tot de eindbestemming. Maaltijden op de vluchten zijn niet voorzien.

Door onze contacten met enkele uitstekende partners kunnen we voor onze reizen de beste vluchtverbindingen aanbieden aan de meest gunstige prijs. Vroeg boeken is hoe dan ook de beste manier om dure vluchten te vermijden. Vliegprijzen liggen gemiddeld op € 1000 per persoon. Je krijgt bij deze prijs vaak wel al een eerste glimp van de prachtige natuur, bergen en kustlijn van IJsland, Groenland en Alaska vanuit het vensterraam. Wil je toch last minute vertrekken, neem dan snel contact op via ons offerteformulier. Ben je flexibel in reisdata en programma, dan is de kans het grootst om nog last minute af te kunnen reizen.

Anchorage (Ted Stevens International Airport) is de belangrijkste luchthaven van Alaska en meestal het startpunt van je reis. We vliegen vanuit Brussel of Amsterdam met 1 tussenstop in Reykjavik naar deze grootste stad van Alaska.

Icelandair4
Icelandair3

We informeren je graag over onze vluchtverbindingen en vereiste reisdocumenten zoals Internationale reispas en Esta formaliteiten.

Neem gerust contact op met ons en dan bezorgen we je een passend programmavoorstel dat aansluit bij je reiswensen.